31. maaliskuuta 2012

Mikä on työergonomia ja mistä sen voi ostaa?

Odotan edelleen innolla, etta saisin oman koneen toimimaan.Ehka joskus, ehka ei. Elama on normaalia ja ruokaa on hirveasti liikaa, en oikeasti pysty syomaan yhta paljon kuin muut taalla syo.. Nimim, alle puolet udon -nuudeleista ja satuin liikaa koska au.

Tanaan oli siivouspaiva ja jalleen kerran hairitsi se, etta olen pitka. Oli meinaan olematon tyoergonomia ja mun ihastuttava selkakipu palasi, me gusta. Not.Sen jalkeen onnistuin iloisesti potkaisemaan jalkani ruokapoytaan ja.... Tadaa, murtunut varvas (= sama, jonka mursin tammikuussa. Ei hitsi, kuinka taitava oikeasti olen en ehka kesta..Tykkaan myos siita, etta kavelen kuiin vammainen pingviini. Ei mulla mitaan pingviineita vastaan, ne on suloisia purrur.

Haluaisin kirjoitella eilisesta, mutta sanottakoon vaan, etta se tunne kun my chemical romancen live and rare, oinen kumamoto, hostisan kanssa autossa ja musiikki soi kunnon volyymilla. Ja hostisa sanoo musiikin olevan hyvaa. (ja aseman parkkipaikalla auto rekisterinumerolla 666.Repesin.) En voi muuta sanoa, kuin, etta oli oikeasti aivan jarjettoman ihana fiilis. Te, jotka tunnette mut tiedatte kylla mcrn roolista elamassa joten jea.Rakastan musiikkia. Ei tassa muuta.

Kavin tanaan aivan yksin (eka kerta kun paasin yksin liikkumaan missaan!) Supermarketissa ostamassa pepsia ja oivoi kun oli halpaa. Oikeasti, yksi 1,5L pullo, 158¥. Loistavaa.Sitten paadyin vaan seikkailemaan siella ja tutkimaan erilaisia ruokia. 

Johtopaatokset: 
Meron pan on tyyliin kansallisruoka, ok ei, mutta sita on paljon.
Alkoholi on kallista. 
Danonen jogurtteja on vahan.
Voit ostaa mustekalan lonkeroita.
Tofua on paljon.
Vihreaa teeta on paljon. 
Muroja vahan.
Ostaaksesi sarkylaakkeita, pitaisi osata kanjeja.

Voisin hiipia tasta nukkumaan, tosin, ensin pitaa juoda ihana musta kahvini. Rakastan mustaa kahvia nykyaan. Ehka tama ainainen papujen syonti teettaa sen?

Kuvia saatte yha odottaa.. Ehka jonain kauniina (tai miksei rumanakin) paivana jotain ilmestyy.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Srsly sun host isä tykkää MCR:stä? Anna mun kaikki kestää :--D ♥ Terveisiä Suomesta! trllolool

Annika kirjoitti...

Ihana toi: "Johtopäätökset" :D♥ Tällasta arkielämän perus söperrystä lisää ! Niin oudolta kuin se kuulostaakin, mutta tuo oli imo mielenkiintosta :D:D

Kiia kirjoitti...

Anonyymi, JOOOOO :--D kerro toki kuka olet lalala jos tunnen sinut. Mut hei kelaa kuinka SIISTIÄ, et se diggaa?

annika, haha, kiitokset :D ja siistiä et pystyit lukemaan tän, huomasin äsken kuinka järkyttävää tää fontti oikeasti on >.<