20. toukokuuta 2012

Otsikon keksiminen on liian vaikeaa.

Ajattelin vaan ilmoitella nyt tähän väliin, että kuvia ym. on kyllä tulossa JOSSAIN välissä. Kuitenkin, tällä hetkellä olen kunnossa etten pysty postailemaan kun en vain jaksa. Ravaan sairaalassa ja MRI kuvatkin on otettu selkäkipujen takia. On myös puhuttu muutama sana lääkärin kanssa josko lähtisin käymään Tokiossa tapaamassa häntä, mutta se nyt on vain muutama sana, jotka vaihdettiin. Vakuutusyhtiön kanssa pitää puhua ja näin. Kuitenkin, ensi viikolla pitäisi päästä näkemään toista lääkäriä, joka saisi sanoa mielipiteensä noista MRI -kuvista. Tämänhetkistä diagnoosia kun oikein en sulata.. Katsellaan, katsellaan.

Nukuin viime yönä varmaan 14h, mitä nyt aamulla heräsin 7am ottamaan lääkkeen, ja yhä väsyttää (kello täällä 5:26pm). Mukavaa on myös se, että vaikka syön aika vahvoja lääkkeitä niin nykyinen annostus ei auta. Ehkä hetkellisesti joo, mutta kipu iskee aika reippaana hyvin pian uudelleen. Kykenen tällä hetkellä olemaan joten kuten ilman kipua maatessa, tosin tämäkin sattuu.
Koulussa käyn ja yritän olla, mutta kivun ja mielettömän lääkkeistä aiheutuvan väsymyksen takia on pikkuisen hankalaa. ....eilenkin nukahdin tunnilla ja herään kun opettaja tulee kysymään olenko kunnossa ja johtuuko väsymys lääkkeistä.... Eilen olin myös klubissa ekaa kertaa (cooking). Oli ihan mielettömän kivaa, tehtiin mocheja ja kuvia otin jonkin verran, eli niitäkin tulossa sitten kun saan energiaa laittaa koneelle ja näin.

Tällä hetkellä siis elämä täällä on... no, ei niin helppoa kuin voisi olla. Muutin myös viime maanantaina pois tuon perheen luota, asun aluevalvojalla vielä ensi viikon, mutta tulevaisuudesta ei ole mitään tietoa. Muutto tapahtui siis ihan omasta pyynnöstäni vaihtaa perhettä, kemiat eivät vaan aina toimi.

Postailen kun jaksan ja mulla on oikeasti ehkä voimiakin tehdä jotain. Todennäköistä on, että laitan taas videoita kun en jaksa kirjoittaa.

Laitetaan nyt loppuun kuitenkin yksi biisi, jota on tullut kuunneltua~



4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Apua, miksi jouduit muuttamaan pois ekasta perheestä?? :( Paranemisia ja koita kestää!! Kyllä se siitä helpottaa :)

Venla kirjoitti...

Älä hei yhtään ota mtn turhaa stressiä täst postaamisesta! :D Sul kuulostais nyt olevan jokseenkin rankempi kausi meneillään, jtn keskity vaan omaan jaksamisees ja terveytees ja murehi sen jälkeen vasta postailuista! :))

Tsemppiä ja voimia sulle sinne Japaniin! *Hwaiting!*

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Kiia!
Tsemppiä ulkomailla asumiseen täältä Zurichista.
Toivottavasti mukava uusi perhe löytyy vaikka kulttureissa onkin eroa ihan kotitarpeiksi!
t. L&H

Kiia kirjoitti...

Ano 1// ei vaan kemiat kohdanneet. Kiitos (:
Venla// Joo, en ota mut ajattelin vaan tulla ilmottamaan mitä tapahtuu atm. Kyllä, on jokseenkin rankempaa, vaikka kulttuurishokki helpottaakin. Jepjep, näin teen ja kiitoksia (:
L&H// Kiitokset kiitokset ja joo, samaa toivon minäkin.