12. toukokuuta 2012

Meille se on yhdentekevää, heille oppi tulee idästä.



...apua. Mun piti päivittää tossa viikko sitten torstaina ja kuvasin nää videotkin teille, mutta sitten oon vaan ollut kivussa ja laiska.. ごめんね。Selitän näissä siis kuin laittaisin näitä teille torstai-iltana.. Hupsista. Eh.

Yrittäkää myös selvitä siitä, että mä en tosiaankaan osaa sanoa asioita lyhyesti.
Rakastakaa ponikorviaksiani.
Enjoy!






Joo, voisin laittaa oikeestaan toisen postauksen tässä myöhemmin tulemaan, jossa saatte sitten vähän kuviakin. Hirveesti on tapahtunut enkä jaksa kirjoittaa kaikkea, päiväkirjassa menossa sivu 71 tällä hetkellä ja mustetta on kulunut joku kolme putkiloa.

Elämä ei ole helppoa, mutta olisihan se tylsää jos olisi. Arvostan Suomea ja suomalaisuutta nykyään aivan mielettömästi. Rakastan lukiotani Suomessa enemmän kuin paljon, Etis♥

Vakuutus, jonka YFU pakotti ottamaan on hyvä. En mä uskonut tällaista täällä tapahtuvan, mutta onneksi vakuutus korvaa.

Rakastan vanhempiani ja sitä, miten helppoa elämä Suomessa on. Kuitenkin, tämän vuoden jälkeen selviää mistä tahansa.

Kyllähän te tiedätte, tällaista normaalia vaihtarielämää. Ai, ette tiedä? 
Too bad, ei tätä voi selittää jos ei itse koe. 

Tulevat vaihtarit: ei tähän voi valmistautua tarpeeksi, mutta yrittäkää silti. Etenkin Japaniin tulevat; älkää aliarvioiko mitään opittavaa. Täällä ei ole helppoa, tämä ei ole elämänne paras vuosi (erittäin todennäköisesti). Kuitenkin, joka vuosi löytyy hulluja, jotka jostain syystä tahtovat lähteä kokeilemaan siipiään maailmalle. On siihen oltava jokin syy ja no, ehkä se on vaan halu kokea uutta ja oppia. Pakkohan sen on olla, sillä sitä tämä on.

"Tässä maailmanpyörässä on pakko istua useampi kierros uskoakseen, että se on ensinnäkään edes olemassa, ja toiseksi hahmottaakseen kuinka kauas sen huipulta näkee."

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat korvikset D::: Miksi ihmeessä ne haluu vaihtaa sut? Kummallista porukkaa nuo japanilaiset...T: Katukoris pellesi ♥

Anonyymi kirjoitti...

Sun videot on aina jotenki ihanan rentoja ja niitä jaksaa katsoa (: Ja toi koulujätjestelmien erot postaus ois aika kiva!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, sähän voisit vaikk kysyy joltain japsiopelta, ett voisitko saada luvan kuvata vähän aikaa tuntia tänne sun blogiis tai voisit kuvata jotain tilannetta, missä kuuluis japanin kieltä, ku itekkin olen hirmu paljon kiinnostunu japanin kielestä, animesta ja mangasta (Hopsu, Weed, Emma...) kulttuurista jne.

Anonyymi kirjoitti...

Jiihaa, mulla on lähtö Japanin ihmemaahan ens maaliskuussa. Vähän ilon ja pelon sekaisin tuntein odotan, että miten mahdan pärjätä ilman näitä kaikkia ihania ihmisiä täällä. Muthei, kaikki mikä ei tapa ni vahvistaa.

Anonyymi kirjoitti...

Lagisen iPodin takia meni näitten videoitten katsomiseen ikuisuus mut oli kyl sen arvosta! Oot kiva :D
Voisitko esitellä vähän niitä tyyppejä kenen kanssa siellä hengaat ja sit kans toi päivä kuvina -juttu? Ois kiva! Kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Juuri noita eroavaisuuksia suomen ja japanin välillä olisi kivaa lukea. Kiva blogi sulla :) Jatka samaan malliin :)

Anonyymi kirjoitti...

Päivänikuvina posti kuulostaa tosi hyvältä :)

Anonyymi kirjoitti...

tee postaus sun huoneestas siellä :D tai sillee kuvina et miltä sun japanilainen huonees näyttää :D

Kiia kirjoitti...

lapseni// mun ponikorvikset on rakkaus♥ no jaa, aina ei vaan toimi mut nyt pyysin itsekin perheenvaihtoa enkä atm asu noiden luona enää.

Ano 2// Oi, kiva kuulla (: Joo, voin yrittää sellaista johonkin väliin väsäillä.

Munkkipossu// kiitos ehdotuksesta, mutta en usko sen olevan mahdollista enkä oikeasti edes viitsi kysyä. Koulu on täällä sen verran tiukkaa, että opettaja ei erittäin todennäköisesti antaisi lupaa ja en tosiaankaan kehtaa kysyä. Klubissa/jossain muualla voin harkita, mutta niin.. Anyways, kiitos kommentista (:

Ano 3// Oh, noniin, onnea sitten matkaan ja nyt tsempit vielä viimeiselle vajaalle vuodelle Suomessa! jepjep, niinhän se on. sama, että: "jos ei viina, terva ja sauna auta niin tauti on kuolemaksi" :--D

Ano 4// Oooi, kiva kuulla olevani kiva :D pidetään mielessä ehdotukset (:

Ano 5// Jees, eiköhän siitä tule jotain, sillä uskoisin, että porukka tosiaan haluaa lukea niitä (: Kiitos, jatkelen (:

s y l v i a// muutkin siitä kiinnostuivat, joten varmaan johonkin väliin sen tunkaisen (:

Ano 6// tällä hetkellä en voi, sillä mulla ei ole perhettä ja asun aluevalvojan luona ja niin. On mulla kyllä kuvia edellisestä huoneesta koneella, mutta en viitsi laittaa kun kys. perheessä en enää ole. Katsellaan myöhemmin (: