5. huhtikuuta 2012

A thousand miles seems pretty far but they've got planes and trains and cars.


Kuten lupailin niin videopostausta tulee ~


Tänään tosiaan käväistiin koululla, kuten videolla kuulettekin.
Kampusalue on ISO ja oppilaita on paljon, vaikka koulut eivät ole vielä alkaneetkaan. Tänään oli kuitenkin university studentien entrance ceremony ja joku club recruitmentkin kai. Ainakin sellaista mulle selitettiin jos nyt oikein ymmärsin. Näin tosiaan vähän kampusaluetta, cafeterian, ATM -koneet, paljon vending machineita (chichi, mulle on cc lemonia ainakin niin paljon kuin sielu sietää!!), kirjakaupan ja urheilukenttiä. Kouluni on ihana ja maksaa mun urheilupuvun ja sisäslipperit, jeeee ei mene IHAN niin paljoa rahaa koulujuttuihin.

Olen tosiaan luokalla 1-3, kiva siellä hengata 15v seurassa ja etenkin kun homeroomteacherini vihjasi, että voisin attendata jr. highin tunneille. En kuitenkaan ymmärrä high schoolissa mitään ja hän kun opettaa jr. highssa myös, koulun kaksi muuta vaihtaria (USA ja kai Kanada, poikia) ovat siellä tunneilla myös. Ei siinä mitään hei, ei riitä et oon kaks vuotta nuorempien kanssa samalla luokalla, menen lisäksi YLÄASTEELLE tunneille :----D Sain myös kuulla olevani ensimmäinen vaihtari Suomesta tuolla koulussa, jeeeee.

Luulin koulun alkavan, ja niin kaikki muutkin perheessä luulivat, 9.4, mutta tänään kerrottiin, että se alkaa vasta 12.4.. Ei siinä sinänsä, loma on kivaa periaatteessa. Oikeasti kuitenkin haluaisin jo kouluun ja tuntui hieman tyhmältä kuulla, että pitää lomailla vielä viikko. Ensi viikolla on siis luvassa aika hitsin paljon lagaamista kotona ja varmaan kävelen taas ympäri asuinaluetta. Mikäs siinä, tyyntä myrskyn edellä tai jotain? Nah, ei kai nyt sentään. 

Eilen tuli käytyä kirjastossa katsomassa, josko löytyisi jotain englanninkielistä luettavaa kun kaikki kolme mukanani ollutta kirjaa tuli luettua. Tarttuihan sieltä mukaan muutamia kirjoja:

 Lisäksi kävin nappaamassa 熊本えきltä Family Martista uusimman Seventeenin, lehti täynnä koulupukuja ja koulujuttuja jeeeeee eikumitä? No joo, mutta silti. Ja kiitos tämän lehden löysin itselleni elektronisen sanakirjankin (=

Seventeenissä tosiaan oli mainos Canonin uusimmasta elektronisesta sanakirjasta, näytti kivalta, hinta oli siedettävä ja pikaisen tutkimisen jälkeen totesin sen hyväksi. Tilasin amazonista pari tuntia sitten ja toimitus pitäisi olla täällä viimeistään sunnuntaina. Nopeaa toimintaa, nee? Jos kiinnostaa minkälainen tuli tilattua, niin tässä linkkiä artikkeliin siitä (:

Jees, tällainen postaus tänään. Jatkan hetken ajan vielä hyvää musiikkia ("relax, take it eeeeeaaaasyyyyy...") ja sitten on aika sanoa paapaa ja vajota futonin pehmeyteen. Ok, ehkei pehmeyteen, mutta kyllä tuo on oikeasti yllättävän mukava, vaikka on aika hitsin ohut ja tyynynä on jokin kovin jännä tyyny.

ps, olen syönyt täällä vihreää limaa, jotain merilevän juurien läheltä otettua juttua se oli. Se kuulemma menee luontaistuotekauppoihin terveyslääkkeeksi, mutta meillä sitä syödään ihan sellaisenaan (= Näyttää limalta ja suutuntuma on sama. Ei ehkä uusi lempiruokani. Tänään tuli myös maistettua merilevähyytelöä, hämmentävää oli, HYVIN hämmentävää. Eilen päivällisellä oli salaatinkastiketta, joka oli tehty maltaista, joita käytetään saken valmistukseen, sekä suolasta. Maistui valkoiselta concretelta. Hämmensi.

2 kommenttia:

Varpu kirjoitti...

hämmentävää, et oot niin kaukana poissa :D kuullostat jotenki kypsältä. toivottavasti meno on vieläki mukavaa ja kaikki menee jatkossaki hyvin :) terkkuja!

Kiia kirjoitti...

Varpu/ on hämmentävää tosiaan :DD Oh, tietenkin, kyseessähän on minä, eh? Jeeeeeees, toivotaan näin ja kiitokset (: