3. huhtikuuta 2012

I've seen so much more than you know now, so don't tell me to shut my eyes.

Viimeisen kerran heitän kuvaspämmiä, pikkuisen shoppailuja ja sitten sakuraa. Täällä sakura todennäköisesti on nyt ohi, tänään oli pieni taifuuni, ja kukat eivät tosiaankaan pahemmin sitä kestä. Anyways, ehdin ottamaan kuitenkin lähemmäs 70 kuvaa kukista, joten eiköhän siinä ole ihan hyvin? :D
suoristusrauta, 1,880yen
ilmeeni oli näkemisen arvoinen kun tämä löytyi rental storesta.

yay, lukijalahjoja lehtien mukana.

näitä 'hautausmaita' or whatshouldicallthem löytyy monia tältä asuinalueelta, hämmentävää.

itkeäkö vai nauraa kun tämä on ~10min päässä kotoa?

pinkki pettää. tässä talossa on hostmumin mukaan hammaslääkäri D: 

sakuraa tuosta 100m päästä kotoa (:
tältä näyttää kun jaksaa avata tuon 'paperi-ikkunan' ja katsoo oikealle.
kyllä, siellä on palmu.
yosakura Kumamoto castlen alueella,
kaksi ylintä kanjia tarkoittavat Kumamotoa. (ylin= kuma: karhu)
iltaa ~
Kumamoto castle
Eilen tosiaan kävimme hostmumin ja -dadin kanssa Kumamoto castlella katselemassa sakuraa, mikä oli hyvä, sillä sakura alkaa täällä olemaan ohi. Elinikä on kovin lyhyt, eikä sade auta yhtään. Harmi, mutta ehdin kuitenkin näkemään sen hyvin, joten ei siinä sitten.
Kukkien katselun jälkeen (...ja sen jälkeen kun kävelin askeleen verran normaalisti = astuin murtuneella varpaalla ja olisin voinut huutaa kivusta..) suuntasimme Kumamoto ekille (eki=station) odottelemaan siskoa studyroomista tms. Täällä on tosiaan edelleen lomaa, mutta kokoajan kuitenkin koululla tapahtuu jotain ja porukka käy tekemässä ilmeisesti lomaläksyjään. Perhe oli ihmeissään kun kuuli, että Suomessa ei tuollaista tapahdu. Siskolle tulee mukavan rentoa sitten Ruotsissa kun hänen ei tarvitse mennä lomalla kouluun, eikä ole edes läksyjä (ainakaan pahemmin) :--D

Tuntuu jotenkin, että kumamoto ekiin liittyy tosi paljon hyviä muistoja, ehkä osittain siksi, että se on aivan todella kaunis iltaisin. Kyseessä on suhteellisen uusi paikka, joten kaikki kiiltää ja valaistus on nätti. Lisäksi jotenkin siellä parkkipaikalla ollessamme on tullut kuultua biisejä, jotka ovat vaan herättäneet tunteita ja ja ja niin. En tiedä, lots of good memories there already.

Kuvasin eilen varmaan kolme kertaa videon, jossa puhuin vaikka mitä. Kuitenkin, jokainen kerta oli jollain tapaa huono, joten en mitään niistä julkaise. Voisin yrittää huomenna (tai viikonloppuna) kuvata videota ja puhua ehkä syvällisemminkin. Täällä tulee nimittäin (jo nyt parin viikon jälkeen) ajateltua asioita aika paljon, toissayönä viimeinen puoli tuntia ennen nukahtamista tuli vietettyä hyvinkin paljon ajatellen. Huoneen lämpötila kuitenkin oli liian kylmä, että olisin voinut nousta futonilta kaivamaan päiväkirjaa ja kirjoittamaan, mutta eilen kirjoittelin samoja ajatuksia ylös parin sivun verran.

Sanottakoon sen verran, että jos joku väittää vaihtariksi lähtemisen olevan HELPOIN tapa oppia kieltä, on hän enemmän kuin väärässä.

おやすみ~

3 kommenttia:

Venla kirjoitti...

Jee, kiva saada kuvia :D
Ja mun puolesta ainakin noita ruokakuvia vois tulla jatkossakin paljon, on meinaa kiehtovaa kateltavaa :))
Ja viedopostausta innolla venaillen !

iida-- kirjoitti...

Ihanan japanilaisen näköstä!!:)toivottavasti sulle tulee kokemusrikas ja mahtava vuosi!:)

Anonyymi kirjoitti...

Äiti ihania lehtiä. Äiti hyvää ruokaa. Äiti kännysi näyttää kameralle. Äiti näytät pirteälle. T:Lapsi D:::