9. helmikuuta 2012

"We are also excited to listen to the rock music you love.."

SAIN SÄHKÖPOSTIA HOST-SISKOLTANI!
YFU:lta ei ole tullut vielä mitään sellaista 'official' tietoa tästä, mutta niin. Oli ihan kiva istua eilen junassa, ladata kännykällä sähköpostit ja yhtäkkiä nähdä tuntematon sähköpostiosoite ja viestin alku 'Hello! My name is ***** ****. [...] I will be your host sister'. Saatoin unohtaa hengittää tai sitten unohtaa hengittää, ihan kiitettävästi toi lisää innostusta japanin opiskeluun, jota olin juuri hetkeä aikaisemmin itkenyt twitterissä. Hitsi vieköön, minulla on nyt oikeasti PERHE. Ehkä teitäkin, rakkaat lukijani, kiinnostaisi tietää missä päin se on?

Kumamoto-shi, Kumamoto prefecture, Japan, I'm coming for you!
Neljästä pääsaaresta (Hokkaidō, Honshū, Shikoku, Kyūshū) sijoitun siis Kyūshūlle.


picture

"The city is called 'City of Woods and Fresh Water'."

Perheeseen kuuluu isä, äiti, sisko 15v, veli 11v, sekä lemmikkilintu. Sisko lähtee kesällä Ruotsiin vaihtoon ja harrastaa viulunsoittoa, soittaa amateur orchestrassa, jolla on vuosittain kaksi vakituista konserttia. Sisko tykkää myös snorklaamisesta, mikä varmaan tuolla onnistuukin oikein hyvin, looking forward to it! Veli harrastaa baseballia jossain joukkueessa. 
Kouluni on yksityiskoulu, jossa on ainakin host-siskoni mukaan söpö koulupuku ja se on mukava koulu. En tiedä koulun nimeä, koulumatkan pituutta tai kunnollista klubivalikoimaa, mutta host-siskoni sanoi, että siellä on varmasti klubeja joista tykkään. Odotan myös mielenkiinnolla onko kyseessä co-ed vai tyttökoulu :D

Asun ihan keskustassa, ilmeisesti, eli tuo keltainen pläntti kartassa on aluetta, jolla asun. Itse Kumamoto-shi'ssa on ~731,000 asukasta, mutta suur-Kumamotossa asuu about miljoona asukasta ilmeisesti.
Ilmasto vaikuttaa oikein mukavalta: vuosittainen keskilämpötila on korkeimmillaan 22°C ja alimmillaan 12.5°C. Siellä on kosteaa, matalimmillaankin kosteusprosentti on 67% ja kesäisin ilmeisesti on todella kuumaa ja kosteaa.

Vastasin host siskolleni puolisen tuntia sitten, eli nyt sitten on edessä hieman odottelua. Huomenna kuitenkin varmaan olen viisaampi.

Nyt voisi jo lähteä, mitä sitä enää Suomessa homehtumaan kun kouluakaan ei ole enää.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

GO KIIA! :) ne ei unohtanukkaa sua T: Jim-tv ja hipsteribongari kaverisi p.s olen löytänyt tänne

Kiia kirjoitti...

Anonyymi/ HAH LAPSENI OLET BUSTED! (; Mainiota että tänne löysit ja juu, ei minua sitten unohdettu vaikka näin ajattelin. Tosin, en ole vielä järjestöltä tosiaan mitää varmistusta saanut mutta ehkä ensi viikolla sitten, kun Japanista tieto ei aivan supanopeasti välttämättä tänne kulje. HIPSTERSSS~. ja australian rajalla. hehee.

saara kirjoitti...

eää vähänkö siistii joku Kyushu plus et Kumamoto on ihan sikke iso D: ihana toi sun host-sisko ku otti noin nopeaa yhteyttä. perhe kuulostaa muutenkin tosi kivalta, ja lintu ♥

vähänkö jäätävää aatella et 36 päivää lähtöön..... (toi kartan punanen alue on muuten Sagan prefektuuri sryy pisti silmään :D)

Kiia kirjoitti...

saara/ Joo, oon kanssa innoissani tästä koska aaaaa suurkaupungit ja oi Kyushu ja ja ja niin :D Kuulostaa kivalta todellakin, en malta odottaa, että tapaan kaikki♥

On muuten, hui kauhee nyt kun sanoit D: (Hitto, syytän tästä sitä, että luotin sokeasti googleen ja kuvahakuun :--D Poistin kuvan ja eletään nyt ilman kuvaa.)